Uporabniška podpora
Terrasana Mugi Miso - popolna mešanica vseh 5 okusov: slano, sladko, grenko, kislo in umami!
Mugi Miso z ječmenom je japonska začimba, ki se proizvaja tradicionalnom japonskom tehnikom fermentacije 12 meseca, iz zrna soje in ječmena.
Ker ni izpostavljem visokim temperaturam, nepasteriziran miso vsebuje več encimov.
Je slanega in prijetnega okusa ter je odličen za začenjanje juh, (znanih tudi kot miso juha), enolončnic, živil z morskimi algami in zelenjavo ter z raznimi prelivi.
Pri pripravljanju juhe je pomembno znati, da se miso dodaja na koncu, zmečkan v nekoliko vode, ko je zelenjava že skuhana, Juha ne sme znova zavreti, saj bo miso tako izgubil svoje vredne sestavine. Ena jušna žlica zadostuje 3 dcl juhe.
Vnesite pridih Japonske v svojo kuhinjo s pristno Mugi Miso nepasterizirano mugi miso z ječmenom.
Sestavine:
zrna soje*, ječmen*, morska sol, voda, koji-ferment
*iz nadzorovane ekološke pridelave
Opomba:
Primerno za vegane. Nepasterizirano. 12 mesecev fermentacije.
Bele točke kvasa so neškodljive in se lahko odstranijo.
Navodila za uporabo:
Dodajte 1 jušno žličko paste kot osnovo omakam, marinadam ali prelivom.
Pogoji shranjevanja:
Po odprtju hranite v hladilniku.
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
TerraSana, P.O. Box 70, 2450 AB Leimuiden, Nizozemska
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energija | 606 kJ / 143 kcal |
Maščobe | 0,2 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0,1 g |
Ogljikovi hidrati | 22 g |
od tega sladkorji | 7 g |
Vlaknine | 5,7 g |
Beljakovine | 10 g |
Sol | 12,2 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: