Uporabniška podpora
Potopite se v tradicionalne okuse Daljnega vzhoda s pasteriziranim mugi misom z ječmenom Terrasana!
Mugi Miso z ječmenom je slana japonska začimba, ki se proizvaja s tradicionalno japonsko tehniko fermentacije 12 mesecev iz soje in ječmena. Ta edinstvena kombinacija tradicionalnega japonskega recepta in vrhunskih sestavin prinaša nepremagljivo harmonijo okusa in hranilne vrednosti.
Če želite jedi začiniti s pristnimi japonskimi začimbami, je mugi miso odlična izbira.
Terrasana Mugi Miso z ječmenom se odlično poda k različnim receptom. Dodajte ga juham, omakam, marinadam ali pa ga uporabite kot namaz za kruh. Dobro se obnese tudi kot nadomestek za jušno osnovo. Ima srednje močan okus, ki je nekoliko bolj slan kot genmai miso in je iz 100% kontroliranih ekoloških sestavin.
Izkoristite priložnost za raziskovanje novih okusov.
Sestavine:
zrna soje, ječmen, voda, morska sol, koji-ferment
*iz nadzorovane ekološke pridelave
Opomba:
Primerno za vegane. 12 mesecev fermentacije.
Navodila za uporabo:
Kot dodatek juham (Miso juha), omakam, zelenjavi, mesu in jedem iz ribe.
Pogoji shranjevanja:
Po odprtju hranite v hladilniku.
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
TerraSana, P.O. Box 70, 2450 AB Leimuiden, Nizozemska
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energijska vrednost | 606 kJ / 145 kcal |
Maščobe | 5,6 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0,7 g |
Ogljikovi hidrati | 9,5 g |
od tega sladkorji | 5,6 g |
Vlaknine | 5,1 g |
Beljakovine | 11,6 g |
Sol | 11,5 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: