Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Ko omenimo beljakovine, prav enolončnica ni jed, na katero bi najprej pomislili, vendar je s pametno izbiro živil tudi to možno.
Neustavljive jedi iz zelenjave, ki jih vsi obožujemo, lahko jemo vsak dan. Bodisi ga imenujete enolončnica, bodisi varivo ali kar tretjega - ni pomembno, pomembno je le da je toplo! In, da še dodamo, pomembno je da je beljakovinsko.
Enolončnica se kuhala da bi se dopolnila ponudba jedi, ter se, kot zelenjavna juha, postrezala s katero koli glavno jedi - na primer z mesom in krompirjem. Danes to, na vso srečo, ni tako!
Iz graha z žličniki, ki nas vrnejo v otroštvo, prek ENOLONČNICE Z ZELJEM IN KVINOJO, vse do oboževane enoločnice s stročjim fižolom - katera koli jed je vaša izbira, eno je zagotovljeno - boste nahranjeni, zdravi in polni energije.
Zdaj pa stanite na tem receptu in odkrijte skrivnost beljakovinske enolončnice. Odkrili vam bomo le da tofu in kvinoja imata glavno vlogo in da veljata za 2 živili ki vsebujeta največ beljakovin med rastlinskimi živili. Medtem ko je tofu beljakovinske vrednosti 48g na 100g, v kvinoji ima 14g, kar je za eno žito res odlično.
Priprava:
Za še več zdravih nasvetov in receptov, se prijavite na naš NOVIČNIK!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: