Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Poskusite recept za francoski klasik - čebulno juho, ki nudi tolažbo za dušo in telo!
Nekdaj je veljala za juho za reveže, in Francozi jo danes imenujejo juha juh.Tudi če niste ljubitelj čebule - ta francoski klasik, čebulna juha, s svojim bogatim in božanskim okusom bo vas navdušila tega trenutka.
To je juha nad juhami, biser francoska gastronomije!
Tradicionalna francoska čebulna juha je ena najboljših primerov za comfort food. Topla, okusna, dišeča, polna arom, krepka, močna...prav za zimo! Francozi verjamejo da je ta juha njihovo nacionalno bogastvo, znana je še iz obdobja Starega Rima, kje so še pred 8000 let pripravljali takšne juhe. V Franciji se to jelo streže od 18 stoletja, od kadar se pripravlja na način, na kateri se tudi danes pripravlja.
Ni znano, kdaj je ta juha združena s sirom, vendar se prav ta različica začela imenovati francoska čebulna juha.
Skrivnost bogatega okusa čebulne juhe se skriva v čebuli, ki se dolgo časa praži na zmernem ognju, dokler ni karameliziran, juha se potem postreže z:
Čeprav morda išče potrpežljivost zaradi karamelizirane čebule, gre pravzaprav za zelo enostaven recept za kateri sploh ne morate biti preizkušeni kuharji.
Vendar, ni vse v okusu te juhe, veliko tega je tudi v njeni hranilnosti.
Vsebuje veliko količino:
Če vas tehta prehlad, kašelj ali angina, čebulna juha bo prišla na pomoč.
Recept za francosko čebulno juho
Priprava:
NOVIČNIK je tukaj!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: