Uporabniška podpora
Gulaš je še ena v vrsti običajnih in tradicionalnih jedi, ki se pretakajo skozi našo kuhinjo, čeprav izvirajo iz sosednje Madžarske. Ta naš receept ni iz madžarske, ampat od naše Brune iz YumYum bloga, ki rada kuha za vegane - tako kot tudi mi.
Čeprav se mnogi izogibajo pripravi golaža, ker se sliši zapleteno, je tudi to jed več kot enostavno pripraviti. Potrebno je le malo potrpljenja, igranja z začimbami in predanenga stanja za štedilnikom ... toda to je prav tisto kar potrebujemo, ko zunaj zavladajo minusi. Ko se temperature v termometru spustijo, hrepenimo po tolažilnih jedeh, ki nas spominjajo na otroške čase in nas lahko lepo nasitijo in ogrejejo. Golaž s sojinimi medaljoni je ena izmed teh jedi. Dober golaž je gost in okusen, zelenjava v njem pa tako mehka in sočna.
Gremo kuhat?
Postopek:
NOVIČNIK je tukaj.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: