Uporabniška podpora
Pravijo, da je avokado najbolje jesti surov v solatah in omakah, ker postane grenak, ko ga kuhamo. Od pudingov do popolnega guacamole namaza do dodatkov k solatam, avokado se je izkazal kot odličen del najokusnejših jedi, poleg tega pa je zelo zdrav.
Avokado je bogat z zdravimi maščobami in antioksidanti. Zaščiti telo pred staranjem in stresom, spodbudi hitrejše izgorevanje kalorij in vas hkrati zdravo nasitil.
Ne vsebuje natrija in holesterola, vsebuje pa veliko rastlinskih vlaknin, 20 esencialnih hranil, med drugim je bogat s kalijem, mononenasičenimi in večkrat nenasičenimi maščobami (Omega 3) ter številnimi vitamini.
V tem receptu imamo še baziliko - aromatično rastlino, bogato z vitamini in minerali, z močnimi antioksidativnimi in antibakterijskimi lastnostmi. Izboljšuje prebavo, krepi imunski sistem, zmanjšuje stres in deluje protivnetno. V kulinariki se uporablja za izboljšanje okusa jedi, predvsem v sredozemski kuhinji.
V kombinaciji dišečih zelišč in kakovostnega oljčnega olja boste dobili odlično omako, s katero postanejo špageti priljubljena jed na jedilnikih in obrok za uživanje.
Lahko pripravite presne špagete iz bučk ali korenja ter jih postrežete s to omako. Takšna jed bo zagotovo okusna tudi največjem mesojedcem.
Priprava:
Za dodatne zdrave recepte in koristne nasvete se prijavite na naš novičnik!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: