Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Recepti Presna torta v kombinaciji pomaranče in čokolade
Prigrizek - Sladka jed

Presna torta v kombinaciji pomaranče in čokolade

Vsi recepti
23. februar 2016.


Čeprav je priprava te torte zelo preprosta, saj za jo treba le vključiti namizni mešalnik, lopatico in eno skledo, ji je treba nekaj več časa, zaradi namakanja oreščkov, vendar tudi "stiskanja" torte. 

Priprava: 

  1. Večer prej indijske oreščke dajte v skledo z vodo, da se namočijo. 
  2. Za osnovo v mešalniku zmeljite mandlje in datlje ter vmešajte žlico raztopljenega olja. Zmes stisnite v model ki je obložen s peki papirjem, Dajte v hladilnik. 
  3. Oreščke odcedite, dajte v mešalnik ter dodate sok iz limone. vanilijo in raztopljeno kokosovo olje. Vse dobro zmešajte v gladko zmes. Zmes razdelite na dve enake deli ter dajte v zamrzovalnik da se stisne. Po 20-ih minutah previdno vlijte temno čokolado in zravnajte. Torto pustite preko noči v hladilniku. 
  4. Eno uro, preden ste postregli torto, vzemite iz modela in dajte v hladilnik. Okrasite z rezinami pomaranče in z raztopljeno čokolado.

Za še več zdravih in dobrih receptov, se prijavite na naš NOVIČNIK! 

Avtor recepta; AVE DULCIS 

Komentiraj in oceni recept

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.