Uporabniška podpora
Domače lepinje brez glutena ne bodo več težava, saj je ta recept tako hiter in enostaven. S samo nekaj sestavin boste dobili tortilje ki ne pokajo ter..kar je najbolj pomembno, so brez glutena… zdaj pa prihaja tisto najboljše...vaš najljubši nadev.
To tenko testo ki izvira iz Mehike lahko naredite s polnozrnato ali navadno belo moko, takrat za vse tiste, ki ne prenašajo glutena smo naredili čudež iz riževe in tapioka moke.
Lahko jih polnite z zelenjavo, dodate jim lahko bulgur ali riž ter naredite burrito, predlagamo da v večernih urah te lepinje servirate kot majhni prigrizek. Nekaj okusnih omak in bo popoln zdravi snack!
Priprava:
Poskusite tudi te omake za lepinje:
In za še več dobrih receptov, se prijavite na naš Novičnik!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: