Kratka pavza za boljšo nakupovalno izkušnjo
V sredo 17. 9. med 9. in 14. uro spletna trgovina ne bo dostopna zaradi načrtovane tehnične nadgradnje. Veselimo se tvojega ponovnega obiska – čakajo te priljubljeni izdelki in še boljše nakupovanje!
DomovReceptiSlano in slastnoZa trenutek se prelevite v kuharskega chefa s Pizzo iz jajčevcev – vsi vas bodo hvalili!
Prigrizek - Slana jed

Za trenutek se prelevite v kuharskega chefa s Pizzo iz jajčevcev – vsi vas bodo hvalili!

Za trenutek se prelevite v kuharskega chefa s Pizzo iz jajčevcev – vsi vas bodo hvalili!
Vsi recepti
31. avgust 2025.

Morda niste profesionalni kuhar, a to še ne pomeni, da svojih domačih in gostov ne morete presenetiti s vrhunskim jedilom. Seveda, pod pogojem, da pri pripravi ne porabite prav celotnega večnega časa in da kuhinja ne ostane v neredu.

Takšno je tudi to jed s priljubljeno sezonsko sestavino v zanimivi vlogi pice! jajčevci, za katere bodo nekateri botaniki rekli, da so sadje, so prava zakladnica vlaknin in antioksidantov, mi pa jih imamo radi, ker so vsestranski in se odlično znajdejo v vsaki vlogi, ki jim jo namenimo.

Tokrat so se odlično obnesli kot okusna osnova za pico, in to brez glutena, z nepogrešljivimi dodatki oljčnega olja, mozzarelle, pasate in origana. Pri preprosti pripravi boste porabili le 45 minut, in tega ne bomo nikomur povedali!

Recept za Pico z jajčevcem

Priprava

  1. Jajčevca prerežite na pol in notranjost zarežite v cikcak vzorec.
  2. Posolite, pokapajte z oljčnim oljem in pecite v pečici približno 30 minut pri 180 °C, da se zmehčata.
  3. Premažite ju s pasiranim paradižnikom, obložite z mocarelo in potresite z origanom.
  4. Pecite še 10 minut, nato postrezite s svežo baziliko.


Za še več receptov, novih izdelkov in nasvetov se prijavite na naš novičnik in ob prvi naročilu pridobite 10 % popusta!

Ta kuharska knjiga prinaša slastne recepte in srečo v vsako kuhinjo! 

Želim listati septembrsko kuharsko knjigo