Uporabniška podpora
Tej jedi bi lahko rekli kar solata, a je v resnici bolj podobna zelenjavni "torti". Vse sestavine se namreč med seboj dopolnjujejo, kar naredi to preprosto jed tako posebno in neustavljivo. Surove bučke, začimbe, najljubši solatni dodatek - oljčno olje, češnjev paradižnik, sir in na koncu hrustljave drobne pinjole.
Pinjole so na samem vrhu piramide oreščkov. Vsebujejo beljakovine in nenasičene maščobne kisline, imajo izrazit vonj in prepoznaven okus po oreščkih. Zato ne preseneča, da jih že tisočletja uporabljajo v različnih kuhinjah po vsem svetu. Tudi v italijanski kuhinji, od koder je prišel navdih za to nenavadno solato.
Priprava:
Vsekakor dajte priložnost svežim bučkam, še posebej, če so domače. Kot solata so specialiteta v številnih restavracijah v srednji Italiji.
Prav tako ta zelenjava v svoji surovi obliki prinaša največje koristi človeškemu telesu.
*če nimate majhnih bučk ali jih ne želite jesti surovih, jih lahko na kratko popečete v ponvi.
Za še več zdravih receptov, se prijavite na naš Novičnik!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: