Uporabniška podpora
Bešamel omaka je sestavni del številnih jedi s testeninami, ena najbolj znanih jedi pa so zagotovo lazanje. Brez bešamel omake si ne moremo predstavljati popolnih lazanj ali zapečenih testenin, pa tudi drugih jedi, ki potrebujejo tak kremast okus.
Čisto zares, bešamel omako je zelo enostavno pripraviti. Kaj pa, če ste vegan ali pa v vaših obrokih radi pazite na izbiro živil?
Imamo rešitev!
Bešamel omaka se je iz francije razširila po svetu in se pogosto uporablja pri pripravi številnih jedi iz testenin. Naredimo jo lahko tudi, kadar želimo pripraviti jed, ki bo zelo kremasta. Bešamel omaka je najbolj znana omaka za “prelivanje” testenin, vizualno pa je privlačna tudi zaradi kremasto bele barve.
V našem bešamelu glavno vlogo ne igra moka, pa tudi ne maslo ali mleko. Na seznamu sestavin so indijski oreščki in mandljevo mleko. Da, čas je za veganski bešamel, s katerim boste pripravili okusne zapečene testenine.
Navsezadnje, moka in maslo, to že sami veste, nista najbolj zdrava kombinacija. Prav zato smo za vas pripravili recept za odlično alternativo, za katero boste potrebovali le nekaj sestavin in bledener.
Če poznate nekoga, ki jih ne mara, mu pripravite ta slasten recept in ga navdušite.
Z nekaj brokolija, bučk in veganskega bešamela, brez obilice nepotrebnih ogljikovih hidratov in kalorij boste osvojili tudi največjega gurmana.
Priprava:
YumYum, hvala za recept.
Skok do našega NOVIČNIKA za še več kuharskih skrivnosti!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: