Uporabniška podpora
Če je kdaj bil čas, da dodate rožič v svoje recepte, je to v prazničnem času. Rožič je živilo, ki je bogato s kalcijem, kalijem in bakrom ter z riboflavinom. V manjših količinah pa vsebuje E vitamine B skupine, železo, magnezij, fosfor, mangan in selen. Vsebuje tanine in galno kislino, ki deluje analgetično, antiseptično, antibakterijsko, antioksidativno in protivirusno ter pomaga v krepitvi odpornosti in preprečevanju alergij ter otroške paralize.
Tisto, pri čem se rožič res izpostavil je znižana raven holesterola in sladkorja v krvi. V kulinariki je najbolj znan mleti prah rožiča, ki služi kot odlični nadomestek za kakav, koliko pa dobro nadomešča kakav in njegovo čokoladno noto, preverite v naslednjem receptu.
Postopek:
Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane! S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo.
Zanima vas lahko tudi...
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: