Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Recepti Voda s kumaricami za razstrupljanje in vitko postavo
Napitek

Voda s kumaricami za razstrupljanje in vitko postavo

Vsi recepti
11. junij 2017.

Samo 2 sestavini sta potrebni za vrhunsko osvežitev v času neznosne vročine in za postavo iz sanj: voda in kumarica. Voda s kumaricami je zdrav in aromatičen nadomestek za vse pijače, ki jih drugače uživate, hkrati pa je odličen način, da se znebite odvečnih kilogramov. 

Navadna voda s kumaricami je pravi hit, zlasti med manekenkami in vsemi, ki pazijo na vsak kilogram, saj pomaga hujšanju in čiščenju telesa. Je najljubša med športniki. Kumarice in voda sta kombinacija, ki hkrati vlaži telo in spodbuja izločevanje odvečne tekočine. Ko ste dehidrirani, oziroma žejni, počutite pogosto lakoto. Voda s kumaricami bo navlažila vaše telo, počutili se boste siti, vse do naslednjega obroka. Prav vam tole pomaga, da se znebite odvečnih kilogramov. 

Ta napitek hrani mišice z esencialnimi hranili, in če želite dobiti več hranila, zaužijte vsaj 2 kozarca tega napitka (zlasti če vadite). Voda iz kumaric bo tudi znižala krvni tlak in tako zmanjšala tveganje pred srčnimi bolezni. Lahko prepreči nastanek kroničnih bolezni, med katerimi je tudi diabetes, Alzheimerjeva bolezen, bolezen očesa in številne druge. Kumarice so polne močnih antioksidantov, ki krepijo funkcijo možganov, zmanjšajo stres ter preprečujejo nastanek bolezni povezanih s staranjem. 

Razen zdravilnosti in osvežitve, ta napitek, bogat z vitamini A in C, bo očistil vašo kožno aken in mozoljev ter ji dal sijaj, pomagal v lajšanju gubic in jo navlažil znotraj in zunaj. Voda iz kumaric je ena namočnejših razstupljalnih napitkov, ki vam bo pomagala, da se znebite nakopičenih toksinov. Ker vsebuje veliko vlaknin in vode, bo dobesedno odgnal vse toksine iz telesa. 

Kako ga pripraviti?

  1. V 2 litra voda dajte očiščeno in sesekljano kumarico (z lupinico) iz ekološke pridelave ter pustite, da kratki čas stoji v hladilniku. 
  2. Postrezite s kockami leda in listki mete, po želji pa, tem okusnem napitku lahko dodate rezine limone ali limete, koščke jagode, maline in drugega sadja po izbiri.
  3. Vodo s kumaricami, hiter, poceni in okusni napitek, vedno postrezite hladen. 

Imamo še nekaj napitkov za vas, ki vas bodo navdušili: Vse so na našem Novičniku, prebrskajte in oglejte si nekatere izmed njih: 

Komentiraj in oceni recept

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.