Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Predstavite si kaj bo vašem telesu naredila skleda polna kvinoje, listne solate, jabolka, korenčka, paprike, z nekoliko pomaranče, gorčice in limone? Čudež, je jasno!
Ta vitaminska bomba v skledi je nekaj, kaj bi vsi morali dodati v jedilnik čim pogosteje. Bodisi zaradi tega ker prav zdaj vsi potrebujemo ta zdrav "booster" energije bodisi zaradi tega, kar nikoli niste poskusili nič tako pisanega in okusnejšega.
Seveda, glavni je zvezdnik te pisane sklede kvinoja, oziroma kinoja. To psevdožito imamo rad že dolgo časa, vendar se v tem receptu zares pokazala. Po kratkem kuhanju je to žito polno beljakovin pripravljeno na številne načine, vendar to s pomarančno aromo in aromo jabolka je vredno poskusiti. Zlasti v sivih in hladnejših dneh, ko je treba okrepiti imuniteto.
Pripravljeni za kuhanje in raziskovanje novih okusov?
Priprava:
Zaradi visoke hranljive kakovosti beljakovin - kvinoja je celotna beljakovina, kar pomeni da ima vseh 10 esencialnih aminokislin - visoko vsebnost vlaknin, saj samo ena skodelica skuhane kvinoje vsebuje 5g nasičenih vlaknin.
Odlično, pri skledi s kvinojo, je da je še boljša, če je kvinoja skuhana. Podobno kot ovseni kosmiči, ko imate skuhano kvinojo kot osnovo, imate tudi popolno osnovo za različne kombinacije prelivi in okusov, kot so:
Sporočite nam, kateri so vam najljubši obroki s kvinojo?
In ja…NOVIČNIK je tukaj, prebrskajte nove recepte s tem odličnim žitom.
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: