DomovReceptiZdrave sladiceDišeči Gingerbread Amaretti Razpokančki so čarobni praznični piškoti!
Prigrizek - Sladka jed

Dišeči Gingerbread Amaretti Razpokančki so čarobni praznični piškoti!

Gingerbread amaretti razpokančki
Vsi recepti
30. november 2024.

Za ljubitelje božičnega vzdušja Gingerbread amaretti razpokančki prinašajo popolno kombinacijo okusov in arom, ki vas bodo takoj popeljale v vse dišeče trenutke, ki so del prazničnega vzdušja.

Hrustljavi piškoti so iz mandljeve moke s kančkom začimbne mešanice za medenjake in so prava poslastica za vse, ki uživate v pristnih, domačih sladicah. Z vsakim grižljajem boste opazili okus mandljev in sladkobo sladkorja, medtem ko vas začimba za medenjake popelje skozi pravo zimsko čarovnijo.

Razpokančki so idealni za vse priložnosti, ne glede na to, ali jih postrežete ob skodelici najljubšega čaja ali navdušite goste na praznični zabavi.

Zaradi hrustljave zunanjosti in mehke sredice zlahka postanejo uspešnica na praznični mizi, vonj, ki se bo širil iz pečice, pa bo vaš dom naredil še toplejši in prijetnejši.

Ne glede na to, kako naporen je bil dan, vas razpokančki popeljejo v mirne trenutke uživanja v preprostih, a nepozabnih okusih.

Recept za gingerbread amaretti razpokančke

Priprava:

  1. V skledi zmešajte mandljevo moko, sladkor, rjavi sladkor in začimbno mešanico za medenjake.
  2. Beljake stepite v čvrst sneg z limoninim sokom, nato jih z lopatko nežno vmešajte v suhe sestavine.
  3. Z rokami oblikujte kroglice, jih povaljajte v sladkorju v prahu in položite na pekač, obložen s papirjem za peko.
  4. Razpokančke pecite pri 180 °C približno 20 minut, pri čemer pazite, da se spodnji del ne zažge. Preden jih postrežete, jih pustite, da se popolnoma ohladijo.
Responsive YouTube Video Thumbnail


Za še veliko odličnih receptov se prijavite na naš brezplačni Novičnik in izkoristite 10% popusta na prvo naročilo!

O sladkih receptih sanjamo, naše kuharice pa jih prinašajo. 

Brezplačno prevzemite kuharico