DomovReceptiZdrave sladiceMandljeva torta brez glutena, ni boljše sladice!
Prigrizek - Sladka jed

Mandljeva torta brez glutena, ni boljše sladice!

Mandljeva torta brez glutena, ni boljše sladice!
Vsi recepti
01. april 2024.

Sočna in bogata torta, ki se topi v ustih, z neustavljivim okusom mandlja in je brez glutena - že se nam cedijo sline! Ta okusna poslastica vam prinaša popolno kombinacijo tekstur in okusov, brez kompromisov.

Vsaki grižljaj te torte odkriva bogastvo okusov mandljeve moke, nežno teksturo in osvežilno sladkobo. Brez glutena in pripravljena s skrbno izbranimi sestavinami, ta torta vam ponuja užitek brez kompromisov. 

Ta mandljeva torta je hranljiva poslastica. Mandljeva je moka bogata z zdravimi maščobami, beljakovinami in vlakninami, ter zagotavlja vašem telesu potrebno energijo in hranljive snovi. 

Preizkusite recept in uživajte v vsakem grižljaju te okusne torte z zadovoljstvom!

Postopek: 

  1. S stepeno metlico zmešajte jajca, oljčno olje in pomarančno lupinico.
  2. Potem dodajte druge sestavine in združite. 
  3. Pecite v modelu premera 20 cm. 40-45 minut na 170°C.
  4. Ko je torta pečena, jo prelijte z mešanico limoninega soka in javorjevega sirupa.
  5. Ko se ohladi jo lahko posujete s sladkorjem v prahu ali premažete z grškim jogurtom in okrasite s svežim sadjem.

Za še več receptov se naročite na naš Novičnik in pridobite 10% popusta na prvo naročilo!

Prenesi aprilsko kuharico brezplačno!