Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Ups! Tvoja košarica je prazna?!
Brez skrbi, še ni prepozno za dodatne prihranke ali nakup tvojega najljubšega izdelka.
Predlagamo, da košarico začneš polniti z izdelki iz aktualne
TEDENSKE AKCIJE
Uporabniška podpora
Kuglof je ena tistih sladic z dolgoletno tradicijo, ki spominja na prijetne družinske trenutke in posebne priložnosti. Klasična torta, polnega okusa in vsestranska za pripravo, je vedno dobrodošla na mizi, pa naj gre za družinska kosila, rojstne dneve ali praznična srečanja. Čeprav je kuglof popoln sam po sebi, mu ta recept s pistacijami daje sodoben in razkošen pridih, idealen za ljubitelje orientalskih okusov in subtilnih aromatičnih kombinacij.
Vemo, da so pistacije trenutno eden najbolj priljubljenih dodatkov vsaki jedi, poleg tega pa niso le okusne, temveč tudi hranilno bogate. Bogate so z zdravimi maščobami, vlakninami, vitamini (zlasti vitaminoma E in B6) ter minerali, kot so kalcij, železo in magnezij. Pistacije zagotavljajo tudi močno antioksidativno zaščito, njihov naravni okus pa torti doda neustavljivo globino in prefinjenost.
Šarkelj s pistacijami je okusna kombinacija nežne teksture in bogatega okusa z blagimi okusi mandljev, vanilije in čokolade. Vsaka rezina te torte poskrbi za popolno ravnovesje med sočnostjo in hrustljavimi koščki pistacij ter ustvari sladico, ki bo zagotovo navdušila tudi najzahtevnejše gurmane. Poleg tega mu njegova priprava v modelu za kuglof daje eleganten videz, ki naredi vsak trenutek uživanja poseben.
Idealen za vse priložnosti in dovolj prefinjen, da bo zvezda vaših družinskih srečanj!
Priprava:
Odlični recepti, izdelki in ideje v našem novičniku vas čakajo vsak teden, 10% popust pa na prvo naročilo.
Naše kuharice vedno imajo kreativne ideje, poiščite jih in nekaj lepega pripravite!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: