Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Recepti Zdrave sladice Beljakovinski keto cheesecake, kajti zakaj bi imeli slabo vest med sladkanjem?
Prigrizek - Sladka jed

Beljakovinski keto cheesecake, kajti zakaj bi imeli slabo vest med sladkanjem?

Vsi recepti
19. maj 2020.

Vse vaše sanje o zdravih sladicah se bodo kmalu uresničile s tem receptom za proteinski cheesecake. Sladkajte se in uživajte, brez slabe vesti! O ja!

Morda niste znali, vendar "cheesecake" ni ameriška zamisel, vendar so to lahko sladico uživali šele tekmovalci prvih Olimpijskih iger, 776 let prednašim štetjem!

Če je jemo tudi zdaj, je ta sladica zmagovalec vseh tort, pudingov, pitah in zvitkih. Med drugim je nastalo toliko različic te torte, in to najboljše pokazuje koliko je cheesecake priljubljen po vsem vsetu. In svet keto prehrane je navdušila ta torta. Beljakovinska sladica z jagodami, ki se le zmeša z mešalnikom in je za 20 minut pečena. 

Ricotta je sveža, kremasta, rahlo sladkega okusa in nizko kalorična, saj ima okoli 5% maščobe. Zaradi tega je nepogrešljivo živilo v sladkih in slanih receptih, zlasti pri tistih, ki jih je mar za kalorije. 

Ko ji dodamo kokosovo moko in beljakovine z okusom jagod, bomo dobili odlično sladico, še preden smo jo okusili. 

Proteinski keto kolač od sira, jer zašto bi ste imali grižnju savjest dok se sladite

Priprava: 

  1.  Ločite beljke od rumenjakov in beljke stepite s ščepcem soli v črvsti sneg. 
  2. Rumenjake zmešajte s ricotto, eritritom, beljakovinami in vanilijo.
  3. Postopno dodajte kokosovo moko v zmes s rumenjakom dokler mešalnik še dela. 
  4. Ročno vmešajte beljke, ter zlijte zmes v majhni pekač (30X20 cm). 
  5. Na vrh dodajte jagode in listke mandljev
  6. pecite na 180 stopinj cca 20 minut. 

Torta bo še mehka, vendar se bo stisnila ko se ohladi. Postrezite in uživajte, bi rekla Bruna z Yumyum bloga!

Mi bomo rekli, kako je oodlični cheesecake! In vi? Sporočite nam svoje vtise in ne pozabite na naš NEWSLETTER. 

Komentiraj in oceni recept

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.