Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Jajčevec ni prav priljubljeno živilo, vendar ta zelenjava , ki je podobna paradižniku, paprikam in krompirju je lahko naša najljubša zelenjava. Čeprav so grenki, jajčevci sodijo med priljubljena živila toplejših dni, in z njim rada pripravljamo različne jedi kot so musake, preberance, cvrte in polnjene jajčevce, namaze, ajvar bomo vedno rada pripravljali. V kombinaciji z jogurtom ga še gotovo niste opazili.
Preprosta za pripravo, ta omaka je popolna kot predjed za "namakanje" presne zelenjave, vendar tudi kot omaka za testenine, riž ali za ribo. Pripravite omako ki je nizkokalorična, zdrava in okusna!
Omake so pogosto kalorijske bombe.
Zelenjavi dodajte začimbe in oljčno olje ali preprosto vsake jedi dodajte sojino omako ali preberite nekatere teh receptov:
Pripraviti nizkokalorično, pa zdravo omako je res enostavno, zlasti če sledite tem nasvetom za nakup jajčevca.
Najboljše je izbrati jajčevce, ki so srednje velikosti, lahki in čvrsti. Preveč dozoreli sadeži so grenkega okusa, ki je za večino ljudi neprijeten. Lupina mora biti brez madežev in poškodb. Ko ste našli takšnega, je čas za kuhanje!
Vir slike: Toriavey.com
Priprava:
Sporočite nam v komentarje kako vam je všeč ta omaka! Ste jo že postregli s testeninami ali v obliki namaza?
Če iščete popolne testenine za to zdravo omako, predlagamo vam:
P.S. Če želite prejeti še več takšnih zdravih nasvetov in receptov, prijavite se na novičnik!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: