Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Naravna kozmetika Pravi je čas za čiščenje stanovanja brez kemikalij!

Pravi je čas za čiščenje stanovanja brez kemikalij!

Soda bikarbona, kis, limona...

Ne kupujte dragih čistil!

Čas je da prestavite pohištvo in obrišete tla pod njim, da obrišete okraske na policah in se znebite vseh nepotrebnih malenkosti, ki se kopičijo v predalih, tako da popolnoma osvežite svoj življenjski prostor. Čas je da vse to očistite na okolju prijazen način!

"Oborožite se" z navadnim alkoholnim kisom, sodo bikarbono, eteričnim oljem, ekološkimi izdelki brez kemikalij in z gobico namočeno v vrelo vodo. Tako boste bolj poceni in bolj učinkovito očistili svoj prostor. 

Največ težave imate  z WC školjko, ugibamo!? Vodni kamen, sledi umazanije, ki se vedno znova vračajo, voda, ki je rumenkasta? Zmogljivo naravno sredstvo WC gel Pero uničuje bakterije, viruse, kamn in umazanijo z WC školjke.  Eterično olje mete dezinficira in odpravlja neprijetne vonjave ter pusti prostor svežim.  Zagotavlja sijoč in varen sedež na WC deski. Brez fosfatov, umetnih vonjav, barvil in konzervansov, vsebuje samo naravne sestavine in to je vsekakor veliki plus. 

wc gel pero

Tla se morajo sijati v vsakem kotičku vašega stanovanja!  Vonj, sijaj in seveda čistost! To so vaši osnovni pogoji, mar ne!? Čistilo za tla  higienski čisti tla in druge domačinske površine. Popolno odstranjuje umazanijo, madeže, neprijetne vonjave in maščobo iz keramičnih ploščic, laminata in parketa, betona, PVC-a, nerjavečega jekla, furnira ter razširja naravni vonj sivke in mete. No koncu bo vas ta prijetni vonj eteričnih olj tudi sprostil. 

Ste pripravljeni za malo mešanja lastnega čistilnega sredstva za ploščice? Pripravite mešanico vode in alkoholnega kisa v razmerju pol:pol ter vlijte v stekleničko s pršilom. Poškropite ploščice in jih obrišite z gobo.

Za drgnjenje maščobe s ploščic nad štedilnikom, gobo namočite v kis in vodo, namočite v sodo bikarbono in z njo zdrgnite maščobne madeže. Sperite z namočeno gobo in toplo vodo.

Kuhinja je najbolj masten prostor v vašem domu in potrebuje vsakodnevni boj z mastnimi madeži pri kuhanju. Pasta iz sode bikarbone, premešana z malo vode, je zelo učinkovita v odstranjevanju madežev iz kamna v kopalnici, kot tudi tistih iz maščobe v kuhinji.  Samo glejte, kako izginejo, in ko ste že v kuhinji, prepustite posodo okolju prijaznim detergentom, kot sta SODASAN.

sonett za čišćenje

In ko že čistite, obrnite pozornost na gobice, ki jih uporabljate. Namreč, gobice ki smo doslej uporabljali so poceni in jih lahko hitro vržete v smeti.  Dajte prednost eko čistilnim gobastim krpam

Za njih je značilno tole, da imajo visoko absorpcijo in dolg čas trajanja, vsebujejo visok delež bombaža in celuloze ter se lahko uporabljajo za vse površine v gospodinjstvu. Ne vsebujejo nobenih kemičnih sestavin (fungicidov), ki se pogosto uporabljajo v konvencionalnim izdelkom. Lahko jih perite v pralnem stroju pri 60 °C in so popolnoma biološko razgradljive.

eko krpice za suđe

Vse omenjene izdelke in še veliko varnih in okolju prijaznih čistilnih izdelkov lahko najdete v naši Tovarni Zdrave Hrane.

Veste tudi sami, kje se skriva naš Novičnik s še več zdravih nasvetov, ki jih lahko uporabite v vašem domu, lahko preberete tukaj:

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.