Uporabniška podpora
Prepustite se uživanju v tradiciji japonskega okusa s Terrasana Hatcho Miso brez glutena!
Terrasana Hatcho miso je vsestranska japonska začimba brez glutena , ki je narejena iz fermentiranih sojinih zrn.
Je edinstvenega in zelo močnega okusa, zaradi pristni uporabi in procesu fermentiranja, ki traja več kot 2 leti
Zaradu močnega umami okusa, hatcho miso je dobra in ekološka alternativa začimbnim kockam za juho. Posebej je primerna kot osnova za (miso) juhe, omake in marinade. Je okusen na kruhu, ali v kombinaciji z arašidovim maslom.
Intenziven japonski okus v vsakem grižljaju!.
Sestavine:
zrna soje*, voda, sol, pražena sojina moka* (kosen), koji-ferment
*iz nadzorovane ekološke pridelave
Opomba:
Brez glutena. Primerno za vegane. Nepasterizirano. 24 mesecev fermentacije.
Navodila za uporabo:
Kot začimba v juhah (Miso juha), omakah, mesu, zelenjavi in ribjim jedem.
Pogoji shranjevanja:
Po odprtju hranite v hladilniku.
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
TerraSana, P.O. Box 70, 2450 AB Leimuiden, Nizozemska
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energija | 875 kJ / 208 kcal |
Maščobe | 6,6 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0,9 g |
Ogljikovi hidrati | 11,1 g |
od tega sladkorji | 0,6 g |
Vlaknine | 7,7 g |
Beljakovine | 22,4 g |
Sol | 9,6 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: