Terrasana hatcho miso strong brez glutena v embalaži 300g
<
>

Hatcho Miso Strong brez glutena - Ekološki 300g Terrasana

Koda: 008774

Prepustite se uživanju v tradiciji japonskega okusa s Terrasana Hatcho Miso brez glutena!

Terrasana Hatcho  miso je vsestranska japonska začimba brez glutena , ki je narejena iz fermentiranih sojinih zrn. 

Je edinstvenega in zelo močnega okusa, zaradi pristni uporabi in procesu fermentiranja, ki traja več kot 2 leti

Zaradu močnega umami okusa, hatcho miso je dobra in ekološka alternativa začimbnim kockam za juho. Posebej je primerna kot osnova za (miso) juhe, omake in marinade. Je okusen na kruhu, ali v kombinaciji z arašidovim maslom.

Intenziven japonski okus v vsakem grižljaju!. 

Sestavine: 

zrna soje*, voda, sol, pražena sojina moka* (kosen), koji-ferment
*iz nadzorovane ekološke pridelave

Opomba: 

Brez glutena. Primerno za vegane. Nepasterizirano. 24 mesecev fermentacije. 

Navodila za uporabo: 

Kot začimba v juhah (Miso juha), omakah, mesu, zelenjavi in ribjim jedem.

Pogoji shranjevanja: 

Po odprtju hranite v hladilniku.

Rok uporabe/LOT številka: 

Na embalaži.

Proizvajalec: 

TerraSana, P.O. Box 70, 2450 AB Leimuiden, Nizozemska

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
 

Država izvora: Japonska

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energija 875 kJ / 208 kcal
Maščobe 6,6 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,9 g
Ogljikovi hidrati 11,1 g
od tega sladkorji 0,6 g
Vlaknine 7,7 g
Beljakovine 22,4 g
Sol 9,6 g