Uporabniška podpora
Priprava domačih marmeland in džemov nikoli ni bila lažja z Bio Vitinim jabolčnim pektinom.
Sestavine:
Želirno sredstvo: jabolčni pektin (E440) (ni amidiran)
Navodila za uporabo:
V visokem loncu zmešamo 1 kg olupljenega in drobno sesekljanega sadja z mešanico 100 g sladkorja in 1 vrečke jabolčnega pektina in zavremo. Dodamo preostali sladkor (400 g) in med mešanjem segrevamo. Mešanico kuhamo še 3 minute in nato prelijemo v čiste kozarce, zapremo s pokrovi in obrnemo na glavo približno 5 minut.
Nasvet: po vsakem kuhanju naredite test želiranja. Če je sadje zelo sladko, dodajte malo limonske kisline. Za žele uporabite 750 ml soka. Ne uporabljajte soka na odmrznjenem sadju.
Pogoji shranjevanja:
Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Proizvajalec:
Biovita Naturkost GmbH, D 31789 Hameln, Nemčija
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: