Terrasana Ketjap Manis sojina omaka Brez glutena ekološka v embalaži 250ml
<
>

Ketjap Manis sojina omaka Brez glutena - ekološka 250ml Terrasana

Koda: 008791

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

Preizkusite pristen okus v Vzhoda s Terrasana Ketjap Manis omako iz soje!

Terrasana Ketjap Manis indonezijska je omaka podobna sojini omaki, vendar še slajšega okusa z bolj sirupasto teksturo in temnejšimi barvami. Ta sladka sojina omaka je posladkana z eno najboljših naravnih sladkorjev, kokosovim sladkorjem!

Ketjap Manis je neizogibljiva omaka v indonezijski kuhinji. Uporablja se za dodajanje prijetno blagega sladkega umami okusa v večini priljubljenih indonezijskih jedeh, vključno  z nasi goreng, mie goreng... Uporablja se tudi kot marinada za jedi iz žara, za tempeh, tofu, ali kot omako za kroglice, spring rolls ali druge prigrizke. 

Terrasana Ketjan Manis je narejen iz najbolj kakovostnih sestavin iz 100% nadzorovane ekološke pridelave ter brez glutena, zato je primeren tudi za vegane. 

Prepustite se sladko-pikantni harmoniji okusov, ki bo oživel vaše recepte in dodal edinstven pridih vašim jedem.

Sestavine: 

kokosov sladkor*, voda, tapioka siruo*, tamari omaka* (voda, zrna soje*, morska sol, slan shochi*, koji-ferment(, beli vinski kis*, sol, koruzni škrob*, ingver v prahu*
*iz nadzorovane pridelave

Opomba: 

Brez glutena. Primerno za vegane. 

Navodila za uporabo: 

Za vok, marinade, juhe in omake. Pretresite pred uporabo. 

Pogoji shranjevanja: 

Po odprtju hranite na hladnem. 

Rok uporabe/LOT številka: 

Na embalaži. 

Proizvajalec: 

TerraSana, P.O. Box 70, 2450 AB Leimuiden, Nizozemska

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Nizozemska

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energija 929 kJ / 220 kcal
Maščobe 0,1 g
od tega nasičene maščobne kisline 0 g
Ogljikovi hidrati 53,7 g
od tega sladkorji 43,2 g
Vlaknine 0,8 g
Beljakovine 0,9 g
Sol 3,26 g