Probios koruzni njoki brez glutena v embalaži 250g
<
>

Koruzni njoki Brez glutena – Ekološki 250g Probios

Koda: 002576

Koruzni njoki brez glutena se ujemajo z vsemi omakami!

Koruzni njoki predstavljajo okusno in brezglutensko različico tradicionalnih njokov, popolne za vse, ki želijo uživati v kremastem obroku brez glutena. Ti njoki so izdelani iz visoko kakovostne koruzne moke, skrbno izbranega nadomestka pšenične moke, zagotavljajo hkrati bogastvo okusa in teksture. 

Koruzna moka, kot osnovna sestavina teh njokov, prinaša sladko aromo in bogastvo hranljivih snovi. Koruzni njoki so popolne za osebe, ki trpijo za celiakijo ali ki ne prenašajo glutena, zagotavljajo jim možnost, da uživajo v priljubljenih jedeh brez skrbi o njihovih posledicah. 

Pripravljanje jed s temi njokami vam ponuja nešteto možnosti. Lahko jih postrežete s klasičnimi omakami, kot je omaka iz paradižnika, bazilike, s pesto ali kremnimi omakami iz sira. Odlično se ujemajo z raznimi dodatki, kot je sveža zelenjava, šparglji, gobe ali dimljen tofu, dodajajoč jedi dodatno dimenzijo okusa in hranilno vrednost.

Koruzne njoke brez glutena so neustavljivi obrok, ki bo navdušil vaše okušalne brbončice s svojo enostavnostjo, bogastvom okusa in hranilno vrednostjo.

Uživajte v vsakem grižljaju ter kremastih njokov, ker ste svojem telesu zagotovili okusno in hranljivo ter predvsem zdravo hrano!

Bez glutena tekst na pakiranju

Sestavine:

Rehidriran krompir*, koruzna moka*, krompirjev škrob*, koruzni škrob*, riževa moka*, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: mlečna kislina, kurkuma*.

*Iz ekološke pridelave

Izdelek lahko vsebuje sledi soje.

Neto količina:

250g.

Pogoji shranjevanja:

Hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, zaščiteno pred vročino.

Rok uporabe:

Označeno na embalaži.

Proizvajalec:

Probios srl, via degli Olmi 13-15, 50041 Calenzano (FI) Italija.

Daje na trg:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10090 Zagreb, Hrvaška.

Država izvora: Italija

Povprečna hranilna vrednost

Energijska vrednost 654 kJ/154 kcal
Maščobe 0,2 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,1 g
Ogljikovi hidrati 36 g
od tega sladkorji 0,1 g
Vlaknine 1,0 g
Beljakovine 1,6 g
Sol 1,4 g