Uporabniška podpora
Lažna zloženka. Tako smo jo imenovali, saj vam zelo malo časa vzame priprava te jedi, peče pa se 20 minut.
Jajčevec ni prav priljubljeno živilo, ta zelenjava, ki je podobna paradižniku, paprikama - si zasluži biti naša najljubša zelenjava. Zaradi grenkega okusa, mu se mnogi izogibajo, vendar se ta grenki okus lahko nevtralizira z uporabo soli ped kuhanjem. Narežite jajčevec na zaželeno količino ter kose posolite in pustite stati 30 minut.
Jajčevec se odlično ujema s siri v raznih receptih kot so ROLICE IZ JAJČEVCA IN SIRA. Takrat je jajčevec ujema z mocarelo ter tako nastajajo prigrizku, ki jih bodo vzljubili tudi tisti, ki ne marajo jajčevca.
Popoln obrok, poln vitaminov je idealen kot ranljivo kosilo ali lahka večerja! Lahko ga postrežete kot del glavne jedi ali kot prilogo, vsekakor pa se s tim receptom lahko pohvalite, ko vam pridejo prijatelji! ![]()
Postopek:
Kako vi pripravljate jajčevec? Odkrijte nam svoje fine kulinarične skrivnosti!
Naše pa so na Novičniku.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: