Uporabniška podpora
Prinašamo vam recept za biskvit z medom, ki ga lahko postrežete kot torto ali slaščico ter dodatno "ojačate" z džemom, kakavovimi koščki ali prelivom iz čokolade. Če iščete najbolj preproste recepte ki zagotavljajo uspešnost, vam prinašamo recept za biskvit ki je popoln za začetniške sladice in kateri vedno "vzhaja" kolikor treba, poleg tega pa je zdrav in brez glutena.
Biskvit brez glutena ni znanstvena fantastika, vendar kot je v pripravi vseh sladic, treba upoštevati določene smernice. Za tiste, bolj izkušene, za pripravo brezglutenskih sladic ne potrebujete nič več kot za glutenske sladice, in razen brezglutenske moke je vse drugo enako.
V tem receptu ne boste pa uporabili brezglutenske moke, temveč pa polento!
Nekdaj je veljala za skromno hrano, danes pa je del sodobne gastronomije - polenta je jed "naših staršev" in je nekdaj bila del mize vsake družine. V Sloveniji je znano več imen za to živilo- kot sta žganki, žganci.
Čas peke je gotov, vi pa niste prepričani da je biskvit pečen? Brez skrbi, slaščičarji so se domislili odličnega trika, s katerim lahko preprosto preverite, ali je biskvit pečen. Za ta trik je treba vzeti ven biskvit iz pečice pred koncem pečenja. Vzemite zobotrebce in jih zabodite na nekaj mest na biskvitu, če je zobotrebec suh - je biskvit pečen, in če ni - ga le vrnite v peč.
Majhne skrivnosti vrhunskih slaščičarjev imejte v mezincu.
Preizkusite ta super preprost recept in uživajte v sladici brez glutena!
Priprava:
Tukaj vam je še nekaj idej, da posladkate svoje sladice:
Za dodatne zdrave recepte in nasvete, se prijavite na naš NOVIČNIK!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: