Uporabniška podpora
Največ vitaminov ima presni brokoli in dušen brokoli. Z dušenjem brokoli ohrani večji del hranil. Toda ni priporočljivo kuhati brokoli v vodi, kajti s tem izgubi večino svojih vrednih sestavin. Dlje časa ga kuhate, manj bo vitamin ostalo ohranjeno, zato to zelenjavo pripravite sušeno, okus pa obogatite s pomočjo hranljive arašidove omake.
Ko brokoli zdušite jo dajte v skledo mrzle vode, da bi se ustavilo kuhanje in ohranila barva, potem pa začnite pripravljati omako.
Postopek:
Če želite prilogo tej jedi, ob brokoliju in tej omaki lahko priložite tudi skuhano proso, riž ali testenine.
Arašidovo maslo je odlično živilo, s katerem je lahko pripraviti številne recepte
Prijavite se na naš Novičnik in najdite še več odličnih in zdravih receptov.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: