Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Hren je rastlina, ki se brez pretiravanja lahko imenuje z zdravilom, žal pa je popolnoma zanemarjena in se redko uporablja.
Hren je bogat z minerali in vitamini, odlično čisti telo in deluje protirakavo. Vsebuje sestavini glikozid singirin in alil iotiocianat, ki sta sodobni znanosti zanimivi zaradi protibiotnega in protirakavega delovanja.
Med zdravljenjem ali pripravljanjem jedi s hrenom, se uporablja njegova korenina.
Korenina je vedno naribana na drobno ali se reže na rezine, nikoli pa se ne kuha, ker se pri kuhanju izgub eterično olje, ki ga hren vsebuje.
V tem receptu bomo hren naribali in ga pripravili v vegetarijanski različici.
Postopek:
Ta omaka je odlična izbira za prihajajočo Veliko noč, bolj pa je zdrava, kot je tradicionalna omaka iz hrena, ki se pogosto najde na praznični mzi.
Ko smo že pri praznični mizi, ali bi hoteli recepte za nekoliko drugačne tradicionalne jedi. Tukaj so:
Prijavite se na novičnik in pridobite 10% popusta na prvo naročilo.
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: