Uporabniška podpora
Ste že slišali za tempeh, eden najboljših veganskih virov beljakovin? Gre ta izdelek iz kuhane soje ki se, v pocesu fermentacije, povezuje z belkasto bombažno žlahtno plesnijo (kultura Rhizopus oligosporus).
Tempeh je koristen ker so beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati že med fermentacijo razgrajeni na enostavnejše snovi. Je popolno beljakovinsko živilo, ki vsebuje vse esencialne aminokisline. Je brez holesterola, vir vlaknin in malo soli.
Vegani ga najpogosteje marinirajo v sojini omaki ter prepečejo na ponvi, mi pa vam prinašamo en rcecept, zaradi katerega boste zagotovo vzljubili to vegansko živilo, tudi če niste vegan.
Postopek:
Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane! Ob prijavi pridobite 10% na prvo naročilo.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: