DomovReceptiLazanja v buči bo zaznamovala vašo zdravo jesen
Glavna jed

Lazanja v buči bo zaznamovala vašo zdravo jesen

Lazanja v buči bo zaznamovala vašo zdravo jesen
Vsi recepti
22. oktober 2018.


Brezmesna lazanja je hitro pripravljena, je aromatičnih okusov in čudovite arome. 

Fina, kremasta lazanja bo kot nalašč za jesensko obdobje. Se topi v ustih, super so, kot svojim otrokom želite prevarati svoje otroke. Te lazanje, ki so postrežene v buči, so zelo okusne, bogate z začimbami in hranljive 

Poleg tega, pa bodo z videzom osvojile vse domače. 

Priprava: 

  1. Najprej razpolovite bučo in ji vzemite sredino ven.
  2. Sredino buče sesekljajte na koščke in dajte peči v pečico na 150°C 7-10 minut. 
  3. V skledi premešajte zrnat sir, parmezan, brokoli in sol ter poper. 
  4. S to zmesjo napolnite buče, posolite, dajte nekoliko pečene buče na vsako polovico, prelijte s paradižnikovo mezgom in na koncu posujte z mozzarello. 
  5. Pecite polovice bučk na 180°C., vse dokler ni raztopljena, vrh pa ni zlate barve (okoli 20 minut)

Za še več zdravih receptov, se naročite na naš NOVIČNIK!

Zanima vas lahko tudi...