Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
si
Dostava na: Hrvaška
Dostava na: Hrvaška
Spremeni državo dostave
0
V košarici (0)

Ups! Tvoja košarica je prazna?!

Brez skrbi, še ni prepozno za dodatne prihranke ali nakup tvojega najljubšega izdelka.

Predlagamo, da košarico začneš polniti z izdelki iz aktualne

     TEDENSKE AKCIJE     

DVOTEDENSKE AKCIJE

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave ti manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Recepti Recepti za kruh Naj zadiši iz pečice - Hiter kruh s sušenimi paradižniki!

Naj zadiši iz pečice - Hiter kruh s sušenimi paradižniki!

Vsi recepti
15. oktober 2024.

Ko potrebujete hiter, a neverjetno okusen kruh, je tale recept za kruh s sušenimi paradižniki zadetek v polno. Vsaka rezina tega dišečega kruha prinaša popolno ravnovesje med bogatim, aromatičnim okusom in sočno teksturo, zaradi česar je idealen za vse priložnosti – od družinskih kosil do nepričakovanih obiskov prijateljev.

Sredica kruha je mehka in zlato obarvana, skorjica pa prikupno hrustljava. Kruh se odlično poda k siru, maslu ali kot samostojna poslastica, ki bo navdušila vaše brbončice.

Vsi okusi se odlično dopolnjujejo zaradi skrbno izbranih začimb ter sveže bazilike in peteršilja, ki dodajo pridih svežine in globino okusa. Nariban sir v testu se stopi v kremasto strukturo, ki popestri vsak grižljaj.

Ne glede na to, ali ga postrežete za zajtrk, prigrizek ali kot prilogo h glavni jedi, bo kruh s sušenimi paradižniki s svojo bogato aromo zagotovo pritegnil pozornost in osvojil srca vseh prisotnih.

Recept za hiter kruh s sušenimi paradižniki

Priprava:

  1. Sušene paradižnike na kratko namočite v topli vodi, da se zmehčajo, nato pa jih drobno sesekljajte.
  2. Mleku dodajte limonin sok in pustite stati približno 10 minut.
  3. V sekljalnik dodajte moko in hladno maslo ter na kratko premešajte, da dobite drobtinasto zmes.
  4. Na koncu dodajte še vse ostale sestavine in zmešajte z metlico.
  5. Pecite v pekaču za kruh približno 50 minut pri temperaturi 180 °C.
  6. Pred rezanjem pustite, da se ohladi.

Kruh sa suhim rajčicama

Prijavite se na naš brezplačni Novičnik in izkoristite 10% popust pri prvem naročilu!

Prišla je nova kuharica, okusnih receptov prava zakladnica! 

Prelistaj kuharico
Komentiraj in oceni recept

Tvoj e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na tvoj komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.