Uporabniška podpora
Želite pripraviti tempuro doma? Brez skrbi, to ni nič zapletenega! S samo nekaj sestavin lahko naredite popolno tempuro za genialno hrustljav obrok.
Cvrtje v tempuri se ujema s skoraj vsakim živilom, z ribami, lignji, škampi, cvetačo, brokolijem, bučkami, korenčkom, celo tudi s koščki sadja, in je rezultat zlato rjava in hrustljava poslastica. Za začetek v skledo dajte 1 skodelico mrzle vode in naslednji korak je dodajanje ¾ skodelice moke in 1/8 čajne žličke pecilnega praška z nenehnim mešanjem.
Ta bolj zdrava metoda cvrtja je zdaj tudi srečala šampinjone. Ta hrustljavi prigrizek bo navdušil vsakega – in kuharja in kuharico ter tudi degustatorje.
Priprava:
Za še več zdravih receptov, se le prijavite na naš NOVIČNIK!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: