Uporabniška podpora
Leča je živilo, ki bi zaradi svoje vsestranskosti in visoke hranilne vrednosti, moralo čim večkrat biti vključeno v naše jedilnike. Je odličen nadomestek za meso, saj je poleg vitaminov in mineralov bogata s kompleksnimi ogljikovimi hidrati, rastlinskimi beljakovinami in vlakninami.
Zelena leča ima blag okus, zato se lepo poda k česnu, paradižniku in baziliki. Da je temu tako, dokazuje današnji recept, ki ga je pripravila Doris.
Čufte? Mesne kroglice? in vse to brez mletega mesa? Da, ker leča s svojo teksturo in vsebnostjo beljakovin idela čudeže.
Če iščete način, kako vključiti več rastlinskih beljakovin v svojo prehrano, ne glejte dlje od leče. Ta cenovno dostopna stročnica se hitro kuha in je neverjetno vsestranska. Od enolončnic in solat, do palačink in kroketov - lahko jo pripravite na nešteto načinov bodisi kot vročo, toplo ali hladno jed! Zdaj pa jo kot mesne kroglice. Oprostite, brezmesne kroglice, še boljše od mesnih!
Postopek:
Zdravo kuhanje je zakon! Zlasti, če kuhate po receptih iz TZH NOVIČNIKA.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: