Uporabniška podpora
Pri pripravljanju te klasične japonske jedi, v puhasto testo za tempuro potapljamo škampe, zelenjavo , ribo in potem jih pražimo na vročem olju.
Čeprav ta recept ima poreklo iz azijske kuhinje,ga pripravite z enim priljubljenih domačih stročnic - s stročjim fižolom. 100 g svežih stročjih fižolov vsebuje celo 90 g vode, preostanek pa so ogljikovi hidrati, beljakovine in vlaknine. Zaradi take sestave in malo kalorij, je pogosta sestavina redukcijskih diet.
Stročji fižol v tempuri lahko postrežete kot predjed, prilogo ali prigrizek na žuru, Čeprav mnogim niso tako priljubljeni, stročji fižol bi se vsekakor moral najti na vaši mizi.
Postopek:
Najbolj bi bilo da stročji fižol postrežete s sojino omako ali domačo pripravljeno omako na osnovi jogurta..
Prijavite se na naš Novičnik in pridobite 10% popusta na prvo naročilo..
Zanima vas lahko tudi...
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: