Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Recepti Slano in slastno Tempeh medaljoni v sočni gobni omaki
Glavna jed

Tempeh medaljoni v sočni gobni omaki

Vsi recepti
31. januar 2018.


Tempeh je vir okusnih, visoko kakovostnih beljakovin. V svežem tempehu je odstotek beljakovin večji od 20%, koliko jih se nahaja v mesu. 

Svež tempeh narežite na kocke, marinirajte s tamari omako, potem pa ga lahko prepražite, ocvrete ali dušite. S tempehom lahko naredite okusno curry omako, krepčilno enolončnico, hitro in okusno jed s testeninami ali pa v obliki medaljonov z omako, s katero boste navdušeni, 

Priprava: 

  1. Narežite tempeh na kocke in prepražite jih na ponvi. 
  2. Suhe jurčke najprej namočite za uro časa v hladni vodi, por pa sesekljajte na drobno in prepražite na nekoliko sezamovega olja. 
  3. Jučke potem precedite in prepražite na poru za nekaj minut ter vse skupaj zalijte z vodo, v kateri so se namakali in za konec zgostite z aru prahom. 
  4. Omako prelijte po tempehu.

Te stalstne medaljone z omako lahko postrežete v tortilji in dobili boste odličen veganski burito, če dodate tudi malo riža. 

Komentiraj in oceni recept

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.