Uporabniška podpora
Ščepec solnih kristalov bo okrepil okus čokoladnih in kakavovih sladic! Sliši se čudno, a verjemite, da je tako!
Že s klikom na ta recept ste nam dali vedeti, da ste pripravljeni na okušanje nenavadne sladice in preizkušanje svojih okušalnih brbončic.
Če bi vam povedali, da lahko sami pripravite čokoladno poslastico, ki jo pogosto najdete na koncu menijev v vrhunskih francoskih restavracijah, in da boste za to potrebovali le en lonec in nekaj vsakdanjih sestavin, obstaja velika verjetnost, da boste skeptični. Razumemo vas. Tudi mi smo bili.
Kljub temu smo se skupaj s Foodoris z veseljem lotili raziskovanja recepta, pa tudi vpliva soli na okus čokolade in spoznali smo eno - himalajska sol resnično izboljša okus čokolade!
Postopek:
Sol zaradi natrija v sebi bistveno poveča sposobnost našega telesa, da v celoti okusi čokolado in deluje tudi kot začimba, ki v kombinaciji s čokolado ustvari plasti okusa, ki so preprosto neustavljive. Ali imamo prav? Kakšni so vaši vtisi?
NOVIČNIK je tukaj.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: