Uporabniška podpora
Mleko, malo zdroba in sladkorja so zaslužni za preprosto, a okusno jed ali sladico, v kateri uživajo vse generacije. Zdrob je eno izmed živil, ki ga najdemo v skoraj vsakem gospodinjstvu, priljubljenost pa je pridobil zaradi preproste in hitre priprave ter možnosti uporabe tako v slanih kot sladkih kombinacijah.
Rižev zdrob dobimo s kuhanjem visokokakovostnega riža, ki ga posušimo, nato pa celotno zrno skrbno zmeljemo v fin zdrob. Je odličen vir ogljikovih hidratov in kot tak idealna izbira obroka po treningu. Zaradi lahke prebavljivosti pa ga lahko zaužijemo tik pred telovadbo, saj ne obremenjuje želodca in telo oskrbi z energijo.
Okusen in hranljiv rižev zdrob brez glutena in brez uporabe mlečnih izdelkov je kot nalašč za hiter zajtrk. Je idealna alternativa običajnemu pšeničnemu zdrobu. Skleda toplega, kremastega zdroba je pripravljena v samo petih minutah. V današnjem receptu smo zdrob združili z gozdnimi sadeži, vse skupaj pa posladkali s slastnim agavinim sirupom.
Postopek:
Uživajte!
Prijavite se na naš brezplačni Novičnik in prvi izvedite vse novice iz sveta zdrave prehrane s Tovarno Zdrave Hrane! Prijavite se na novičnik in pridobite 10% popusta na prvo naročilo.
Zanima vas lahko tudi...
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: