Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Ohlajeno testo je skrivnost pripravljanje okusne italijanske focaccie! Pustite testo da stoji 18 -48 ur v hladilniku in dobili boste zelo puhasto, luknjasto in prozračno focaccio. Ta focaccia iz samo nekaj preprostih sestavin zahteva 15 minut časa, recept pa vas čaka v nadaljevanju!
Focaccio se zelo preprosto pripravlja, tudi tisti z zelo malo kulinaričnimi izkušnjami jo lahko pripravijo brez težav.
Če se bojite pripravljat domači kruh, je to recept, ki vam ga predlagamo, bodisi zaradi pripravljanja, bodisi zaradi okusov.
P.S. ko ste obvladali pripravo te preproste focaccie, poskušajte pripraviti kislo testo, še 1 recept, za kateri ne potrebujete veliko truda, rezultati pa so osupljivi.
Tekstura te jedi je podoba testo za pico, in praksa pri tem testu je, da pri valjanju 'preluknjaš' z rokami, da se premaz zalije v testo. Pravzaprav je zelo podoben našemu navadnemu kolačku.
Za focaccio lahko pripravite prelive, oziroma premaze, najpogosteje pa se pripravljajo iz oljčnega olja in sredozemskih rastlin. Eden, naših priljubljenih je ta, ki je po receptu Jaimie Olivera, za preliv iz bazilike in češnjevih paradižnikov.
Mi smo se takrat odločili za eno pravo sredozemsko focaccio z oljčnim oljem, črnimi oljkami in rožmarinom. Uživajte!
Seznam sestavin se nahaja pri vrhu strani, z desne strani, postopek pa vas čaka v nadaljevanju.
Priprava:
Dober tek!
Za še veliko okusnih in zdravih receptov, se naročite na naš Novičnik!
Zanima vas lahko tudi...
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: