Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Tvoja košarica je prazna.

Dodaj kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
0
Domov Recepti Zdrave sladice Slasten biskvit s hruškami: Popolna sladica za vsako priložnost!
Prigrizek - Sladka jed

Okusni biskvit s hruškami: Popolna sladica za vsako priložnost!

Vsi recepti
01. september 2024.

Za vse ljubitelje hrušk, pa tudi za tiste, ki šele odkrivate očarljivost tega čudovitega sadeža, je ta biskvit s hruškami pravo odkritje. Predstavljajte si popolno kombinacijo svežih, sočnih hrušk, ki se zlijejo z mehkim, dišečim testom in ustvarijo harmonijo okusov, ki očara že na prvi grižljaj.

Vsak kos tega sočnega biskvita je pravo doživetje za okusne brbončice. Vsak grižljaj pa razkrije toplino pečenih hrušk, ki so se v bogatem testu spremenile v popolno sladke in sočne koščke. Sladica je obogatena z nežnimi mandljevimi lističi, ki dodajo hrustljavost in rahlo oreščkasto noto, ki se odlično zlije s sadjem. Ta kombinacija zagotavlja izjemno izkušnjo, ki vas bo očarala.

Zlata, aromatična skorja torte skriva mehko, sočno notranjost, kjer se vsaka plast zlije v neverjetno izkušnjo okusa. Ta biskvit je prava poslastica za vse ljubitelje sadnih sladic in je idealen za vse priložnosti – od sproščujočih popoldanskih trenutkov ob čaju do druženja z družino in prijatelji. Ne glede na to, ali ste dolgoletni ljubitelj hrušk ali nekdo, ki šele odkriva očarljivost tega sadeža, ta sladica poskrbi, da boste segli po še enem kosu. Prepustite se čarom te odlične poslastice in uživajte v vsakem sočnem grižljaju.

Recept za biskvit s hruškami

Priprava:

  1. Hruške operite, prerežite na pol, odstranite sredico in jih narežite na manjše kose, lupiti jih ni treba.
  2. Hruškam prilijte limonin sok in jih pretlačite z ročnim mešalnikom ali v sekljalniku.
  3. V skledo dodajte jajca in sladkor, stepite z metlico.
  4. Nato dodajte stopljeno maslo, vaniljo in jogurt, premešajte.
  5. Dodajte moko in pecilni prašek ter premešajte, da se sestavine povežejo.
  6. Na koncu vmešajte še hruškov pire.
  7. Zmes preložite v model s premerom 20 cm, potresite z mandljevimi lističi in pecite 45-50 minut pri 180 °C.
  8. Pred rezanjem pustite, da se ohladi.
Responsive YouTube Video Thumbnail

Prijavite se na naš Novičnik in prejmite 10% popust pri prvem naročilu! Pohitite in se naročite! 

Če pa želite pripraviti še kakšno sočno jed, prelistajte našo kuharico, ki vsebuje recepte za pet!

Prelistajte brezplačno kuharico

Komentiraj in oceni recept

Tvoj e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na tvoj komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.