Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Ste za krofe? In ne katere koli krofe, ampak tiste majhne votle, pisane in vesele – ameriške krofe. So pred kratkim zavladale v evropskih pekarnah in slaščičarnah in največji razlog tega sta njun videz in okus.
Krofe imamo rad v vseh oblikah, vendar te votle z različnimi okrasi in posipi morate poskusiti. Narediti sami, seveda.
Dobili boste zelo okusne krofe, ki vas ne bodo razočarale.
Pisani ameriški krofi pravzaprav ne morajo biti tako mastni in nezdravi. Z dobro izbiro moke in če izberete pečenje v pečici in ne cvrtje v olju, boste spremenili to nezdravo sladico v popolnoma dobro sladico za vašo družino.
In veste v čem je skrivnost? V brezovem sladkorju!
Brezov sladkor je znan kot bolj zdrava različica sladkorja, primerna za uživanje pri osebah ki težko ohranjajo zdravo raven sladkorja v krvi in telesno težo. Ksilitol, oziroma brezov sladkor, je tudi zelo stabilen in odporen na visoke temperature, zato, drugače kot med, ki je nekoliko zapleten za številne ljudi, se priporoča pri pripravi sladic in tort namesto sladkorja.
Ko ste ga že vključili v prehrano, obvezno ga uporabite tudi v tem odličnem receptu : ČOKOLADNA TORTA BREZ MOKE.
Priprava:
*Lahko namesto kefirja uporabite tekoči jogurt, kombinacijo z grškim jogurtom ali navadno mleko
Pri Yumyum se kuhalo sladko in pisano, in pri nas vas vedno čakajo novice, ki jih lahko preverite na NOVIČNIK-u.
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: