Probios ekološke riževe testenine Maccheroncini brez glutena v plastični embalaži, 400g.
<
>

Riževe testenine Maccheroncini Brez glutena – Ekološke 400g Probios

Koda: 003483

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

Odkrijte popolno kombinacijo okusa in zdravja s Probios maccheroncini testeninami iz riža brez glutena!

Probios riževe testenine brez glutena so izdelane iz najbolj kakovostnega ekološkega riža, zagotavlja vam pristen okus tradicionalnih testenin z dodatno prednostjo - je brez glutena. Popolnoma prilagojene za potrebe oseb, ki ne prenašajo glutena, te testenine so idealna izbira za vse, ki iščejo zdravo in okusno alternativo v svoji prehrani. 

Nežnega in mamljivega videza maccheroncini, te testenine so enako primerne za pripravljanje klasičnih italijanskih jedi, kot tudi za eksperimente v kuhinji. Hitre in enostavne za pripravljanje, omogočajo vam da uživate v okusnem obroku za samo nekaj minut. 

S temi ekološkimi testeninami iz riža brez gutena ste lahko prepričani, da jeste zdravo in naravno, brez kompromisov okusa ali kakovosti. Izkoristite prednosti ekoloških sestavin in uživajte v bogastvu okusa v vsakem grižljaju. 

Zagotovite si brezglutenske riževe testenine Probios maccheroncini in se odpravite na gastronomsko popotovanje polno užitkov in zdravja!

Paket sadrži riječi glutena

Sestavine:

Riževa moka*

*Iz ekološke pridelave.

Navodila za uporabo:

Kuhamo v slani vodi 10–11 minut.

Pogoji shranjevanja:

Hranite na suhem in temnem mestu. 

Uporabno najmanj do/LOT številka:

Označeno na embalaži.

Proizvajalec:

Probios S.p.A., Via degli Olmi 13-15, Calenzano (FI), Italija.

Daje na trg:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10090 Zagreb, Hrvaška.
Država izvora: Italija

Povprečna hranilna vrednost

Energijska vrednost 1527 kJ/360 kcal
Maščobe 1,1 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,2 g
Ogljikovi hidrati 80 g
od tega sladkorji 0,1 g
Vlaknine 0,8 g
Beljakovine 7,1 g
Sol < 0,01 g