Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Si želiš prihraniti 0,09 € pri tem naročilu in postati član kluba zvestobe?
Tovarna Zdrave Hrane – Klub Zvestobe
Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!
Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.
Narejene samo iz dveh sestavin – bele riževe moke in vode, riževe rezance najpogosteje najdemo v azijskih trgovinah. Vsestransko uporabne rezance lahko ocvremo, uporabimo v juhah, z različnimi omakami. Bolj nežna tekstura in okus pšeničnih testenin ni edina razlika med tema dvema vrstama testenin. Riževi rezanci imajo zelo nizko vsebnost maščob in so brez glutena.
Riževi rezanci imajo zelo malo kalorij, vsebujejo beljakovine in prehranske vlaknine, količina sladkorja pa je zanemarljiva. Ti rezanci vsebujejo tudi zelo nizko vsebnost ogljikovih hidratov in maščob. Vendar se je treba zavedati, da lahko kuhanje poveča maščobo. Zato, če želite, da količina maščobe ostane zanemarljiva in nizka, jih kuhajte v juhah ali na pari z zelenjavo. Vse je torej odvisno od načina priprave.
Wai Wai riževi rezanci so izjemno tenke strukture, zaradi česa so preprosti za uživanje, in vašim jedem pa da posebni šarm!
Pripravite prave azijske specialitete z Wai Wai testeninami!
Sestavine:
Riž 90 %, voda.
Navodila za uporabo:
Rezance namočimo 2-3 minute v topli ali hladni vodi.
Pogoji shranjevanja:
Hraniti na hladnem, suhem in temnem mestu.
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
Thai Preserved Food Factory Co., Ltd., 42/1 Moo2, Petchkasem Rd., Om-Yai, Nakornpathom, Tajska 73160
Država izvora: Tajskana 100 g | |
Energijska vrednost | 1612 kJ / 380 kcal |
Maščobe | 0,9 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0,4 g |
Ogljikovi hidrati | 85,0 g |
od tega sladkorji | < 0,1 g |
Beljakovine | 7,3 g |
Sol | 0,02 g |
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: