Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Si želiš prihraniti 0,17 € pri tem naročilu in postati član kluba zvestobe?
Tovarna Zdrave Hrane – Klub Zvestobe
Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!
Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.
Semeni, s katerimi boste odkrili zdravje!
Pegasti badelj je samorodna sredozemska rastlina, ki jo z razlogom gojijo po vsem svetu. Njen plod je zelo znan po svojem blagodejnem vplivu na telo, zaradi česa se neredko najde v številnih zdravilnih receptih, in se tradicijski uporablja že stoletja.
Nutrigold semena pegastega badlja vsebujejo silimarin, za katerega velja, da vpliva na delovanje in obnovitev jeter. Pegasti badlelj ne vsebuje dodanih sladkorjev ter je primeren za vegane.
Semeni se uživajo cele, in se tudi lahko uporabljajo za pripravo napitkov, polnih blagodejnih svojstev, če se zmeljejo in prelijejo z vročo vodo, lahko jih tudi uživate z mlekom ali jogurtom, tudi v smutijo.
Za zdravje jeter na naraven način z Nutrigold semeni pegastega badlja!
Način uporabe:
Žličko semen (5 gramov), ki jih lahko predhodno zmeljete, prelijte z 2 do 3 dl vrele vode in pustite stati vsaj 15 minut, precedite in pijte po požirkih.
Lahko jih potresete po solatah, kosmičih, jogurtu, siru ali drugih mlečnih jedeh.
Sestavine:
100% semena pegastega badlja (Silybum marianum)
Opomba:
Izdelek lahko vsebuje sledi sezama, glutena (iz pire in ovsa), arašidov in oreščkov.
Hranite izven dosega majhnih otrok.
Priporočenih dnevnih količin se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano.
Pogoji shranjevanja:
Hranite na suhem, hladnem in temnem mestu.
Rok uporabe:
Na embalaži.
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška
Država izvora: SlovaškaSi želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: