Uporabniška podpora
Kefirko ekološki starter za kiso testo Sourdough je prava moč fermentacije v vašem domu!
S to vrhunsko, ekološko zmesjo, ustvarite sočen in okusen kisli kruh!
Preprost za uporabo, z natančnimi navodili vam zagotavlja pristen okus s številnimi koristi za vašo prebavo. Prihranek časa, brez eksperimentiranja, ta izdelek vam zagotavlja najboljše rezultate tudi takrat, ko nimate veliko časa. Brez muke vam daje pristen okus in probiotične prendnosti.
Oživite domači pekovski kruh s Kefirko Sourdough Starterjem!
Sestavine:
ekološka pšenična moka, voda
Navodila za uporabo:
Aktviranje:
1. Premešajte 15 g starterja za kislo testo + 30 ml mlačne vode + 30 g moke. Pustite. da stoji 6-8 ur.
2. Dodajte 25 ml mlačne vode + 30 g moke. Pustite stati 12-16 ur.
3. Dodajte 50 ml mlačne vode + 60 g moke. Pustite stati 12 ure.
4.Ločite 1/2 zmesi in ponovite korak 2.
5. Nadaljujte s korakom 4, medtem ko starter za kislo testo ne podvoji svoj volumen, ni aktiven (mehurčki) in pripravljen za peko.
Peka:
Zmerite količino starterja, ki jo zahteva recept. Preostanek starterja dodajte v 30 g moke in 25 ml vode in pripravite ga.
Pogoji shranjevanja:
V hladilniku. Hranite 1-krat na teden. Če želite peči, vzemite ven iz hladilnika in ponovite korak 4 (zgoraj napisan):
Pri sobni temperaturi: Hranite vsakih 12 ur. Če želite peči, ponovite korak 4.
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
Borgla d.o.o., Valvasorjeva zl. 40, 2000 Maribor, Slovenija
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: