Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
58355 008812 Kefirko Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine Kategorija Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine 12,59 kn
Domov Izdelki Prehranska dopolnila Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine Starter kultura za kefir - Ekološki 15g Kefirko
Koda: 008812

Starter kultura za kefir - Ekološki 15g Kefirko

12,59 €
DDV je vključen v ceno

Si želiš prihraniti 0,63 € pri tem naročilu in postati član kluba zvestobe?

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

Kefirko ekološki starter za kiso testo Sourdough je prava moč fermentacije v vašem domu!

S to vrhunsko, ekološko zmesjo, ustvarite sočen in okusen kisli kruh!

Preprost za uporabo, z natančnimi navodili vam zagotavlja pristen okus s številnimi koristi za vašo prebavo. Prihranek časa, brez eksperimentiranja, ta izdelek vam zagotavlja najboljše rezultate tudi takrat, ko nimate veliko časa. Brez muke vam daje pristen okus in probiotične prendnosti. 

Oživite domači pekovski kruh s Kefirko Sourdough Starterjem!

Sestavine: 

ekološka pšenična moka, voda

Navodila za uporabo: 

Aktviranje: 

1. Premešajte 15 g starterja za kislo testo + 30 ml mlačne vode + 30 g moke. Pustite. da stoji 6-8 ur. 
2. Dodajte 25 ml mlačne vode + 30 g moke. Pustite stati 12-16 ur. 
3. Dodajte 50 ml mlačne vode + 60 g moke. Pustite stati 12 ure. 
4.Ločite 1/2 zmesi in ponovite korak 2.
5. Nadaljujte s korakom 4, medtem ko starter za kislo testo ne podvoji svoj volumen, ni aktiven (mehurčki) in pripravljen za peko.

Peka: 
Zmerite količino starterja, ki jo zahteva recept. Preostanek starterja dodajte v 30 g moke in 25 ml vode in pripravite ga.

Pogoji shranjevanja: 

V hladilniku. Hranite 1-krat na teden. Če želite peči, vzemite ven iz hladilnika in ponovite korak 4 (zgoraj napisan):
Pri sobni temperaturi: Hranite vsakih 12 ur. Če želite peči, ponovite korak 4. 

Rok uporabe/LOT številka: 

Na embalaži. 

Proizvajalec: 

Borgla d.o.o., Valvasorjeva zl. 40, 2000 Maribor, Slovenija

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Slovenija
Komentiraj in oceni izdelek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.