Probios ekološte testenine iz rumene leče v obliki peresnikov, 250g.
<
>

Testenine iz rumene leče Peresniki – Ekološke 250g Probios

Koda: 001595

Okusne testenine polne hranljivih snovi!

Testenine iz rumene leče predstavljajo izredno obliko zdravja in okusa, zagotavljajo vam bogastvo hranljivih snovi in edinstveno teksturo, ki bo osvojila vaše okušalne brbončice. Narejene iz fine moke, pridobljene iz rumene leče, te testenine so naravno brez glutena in so obogatene z rastlinskimi vlakninami, beljakovinami in esencialnimi hranljivimi snovmi.

Rumena leča, znana po svojih hranilnih prednostih, vključno z visokim deležem beljakovin, vlaknin, železa in vitamina B. zato ne da vam bodo lečne testenine dale občutek sitosti, temveč bodo tudi podprle splošno zdravje in blaginjo. 

Zaradi oblik peresnika, zlahka jo kombinirate z raznimi omakami, kot je paradižnikova omaka, pesto, kremasta sirova m+omaka ali z lahkimi omakami iz masla in zelišča. 

Pripravljanje jedi z lečnimi testeninami je preprosta in hitra. Dovolj je ,da prekuhate v vreli vodi, medtem ko postane al dente, potem pa lahko kombinirate z najljubšo omako ali z dodatki. 

Te testenine ne le da vas bodo navdušile s svojim okusom, teksturo in hranljivimi vrednostmi, temveč vam bodo zagotovili, da bo vsak vaš obrok ne le okusen, temveč tudi hranljivi. 

Preizkusite testenine iz rumene leče in uživajte v kulinaričnem potovanju , polnem zdravja in zadovoljstva!

Paket sadrži riječi glutena

Sestavine:

Moka iz rumene leče*.
*Iz nadzorovane ekološke pridelave.

Uporabno najmanj do/LOT številka:

Označeno na embalaži.

Pogoji shranjevanja:

Hranite na suhem in hladnem mestu.

Proizvajalec:

Probios srl, via degli Olmi 13-15, 50041 Calenzano (FI) Italija.

Daje na trg:

Galleria Internazionaled.o.o., Predavčeva 6, 10090 Zagreb, Hrvaška.
Država izvora: Italija

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g PDV = Priporočeni dnevni vnos
Energijska vrednost 1451 kJ/343 kcal  
Maščobe 2,2 g  
od tega nasičene maščobne kisline 0,5 g  
Ogljikovi hidrati 57 g  
od tega sladkorji 1,1 g  
Vlaknine 5,2 g  
Beljakovine 21 g  
Sol 0 g  
Železo 5,2 mg 37 %