Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Dan žena - najboljše ideje za darilo!

Dan žena - najboljše ideje za darilo!

Nekaj zdravega, praktičnega ali okusnega!

Vsako leto 8. marca ves svet praznuje mednarodni dan žena, praznik, ki slavi izjemne dosežke žensk po vsem svetu in slavi vse, kar vsak dan storijo za družbo. Ta dan je priložnost, da se spomnimo koliko so žene prispevale k svetu na splošno in priložnost, da ji zahvalimo za vse njihove dosežke. Babice, matere, sestre, prijateljice, ni pomembno kdo, pomembno je le, da smo pripravili najboljše ideje za darila, ki jih lahko podarite ljubljeni ženi v svojem življenju. 

Dan žena se praznuje že od leta 1909, kadar so ženske v ZDA protestirale za boljše pravice in delovne pogoje. Dan je postal priložnost za poudarjanje dosežkov žensk na različnih področjih, vključno z znanostjo, umetnostjo, politiko, gospodarstvom in družbo, a tudi čas za praznovanje enotnosti med ženskami, ženske moči, poguma in vzdržljivosti ter opozarjanje na pomen podpore, in na solidarnost med ženskami. Idealna priložnost za to je tudi spominjanje na pomembnost, da pokažete ljubljeni ženski - koliko jo imate rada, ali ženskam, ki vam veliko pomenijo, kot so mama, babica, prijateljica - ki si zaslužijo veliko več pozornosti čez leto, vendar jo zaradi hitrega življenjskega sloga ne dobivajo. Zato so takšni dnevi pomembni, da si vzamemo čas za njih in da jih presenetimo.

Kaj podariti?

Razen ljubezni, pozornosti, pomoči in dobre družbe, ljubljeni ženski lahko podarite tudi odlična darila, ki se bodo odlično vklopila v njeno vsakdanje življenje, zagotovo pa jih boste presenetili. Mi smo za vas naredili seznam odličnih idej - od zdravih, praktičnih do okusnih. Najdite svoj navdih!

Dišeča in inovativna kozmetika 

Za lase

Ni osebe, ki ne marajo kozmetične izdelke, še zlasti ko tako čudovito dišijo. Od krem, parfumov, šamponov do izdelkov za lase. Težko se je upreti dobri kvaliteti in odličnem vonju teh izdelkov. Ženske pa zlasti obožujejo dobre izdelke za lase, in da bi lase vedno bili čudoviti in sijoči, jim je treba dati veliko pozornosti in ljubezni. Prav zato je Zeo Azuki maska za lase ena izdelkov, ki se preprosto morajo najti v vsaki kopalnici. Ta maska vsebuje učinkovino AKOSHY AZUKI - ekstrakt kalčkov mungo fižola in črne detelje, ki prispeva k zmanjšanju izpadanja las in izboljšuje njeno gostost, ter jo naredi bolj odporno in močno, hkrati pa ji daje poseben sijaj. Ta maska se še boljše ujema z drugimi izdelki blagovne znamke Zeotex, ki pomagajo, da so vaši lasje pravljično čudoviti!

Za obraz in telo

Nega kože zahteva izjemno skrb, ljubezen in čas. Vsi se pogosto borijo z izbiro prave kozmetike, ki bi ustrezala koži. V naši trgovini obstajajo številne blagovne znamke, ki negujejo naravno proizvodnjo, lahko pa se najde za vsakega nekaj. Blagovna znamka BeeVenom ima inovativne izdelke na osnovi čebeljega strupa, ki je izloček žolčnega sistema čebel in je trenutno eden najbolj iskanih in priljubljenih izdelkov v farmacevtski in kozmetični industriji. BeeVenom serum za obraz vam ponuja globoko hidracijo, zmanjša vidnost linij in gubic ter daje koži prožnost in sijaj. Poleg njega, odlično pridejo tudi krema za obraz, masažo ter anticelulitna krema. BeeVenom je odlična blagovna znamka, v katerem lahko vsaka ženska najde izdelek zase in odkrije inovativne prednosti narave. 

Biovitalis je še ena izmed blagovnih znamk, ki skrbijo za kožo in zdravjem vsaka ženska pa zagotovo potrebuje nekatere izdelkov iz te linije. Maslo za hitrejšo porjavitev je odlično, za pripravljanje za sonce, ki se dan za dnem skuša prebiti skozi oblake, vedno pa je dobro biti pripravljen še pred poletjem ali kakšnim super eksotičnim izletom. Ni je ženske, ki se ne bi borila s celulitom, ne glede na vadbo in trud, in tega se ne bi smeli sramovati. Zato je poleg rednih aktivnosti na voljo tudi odličen gel proti celulitu z naravnimi sestavinami, ki izboljšajo prekrvavitev kože, pomagajo pri raztapljanju maščobnih celic in naredijo kožo čvrsto in gladko. Osebe, ki trpijo za atopijskim dermatitisom znajo, kako je težko skrbeti o koži, emulzija za nego kože, ki je nagnjena k atopiji, pa vam lahko olajša kožne težave. Poleg tega, da je ta krema odlično darilo, je odličen pokazatelj, kako skrbite za zdravje svojih najdražjih.

Prehranska dopolnila za zdravje 

Videz kože in las sta pokazatelja našega zdravja, zaradi česa je pomembno skrbeti o njih. So številna prehranska dopolnila, ki, poleg zdrave hrane, pomagajo pri ohranjanju zdravja, Almagea pa ima številna prehranska dopolnila, ki pomagajo ne le lasem in koži, temveč tudi drugim organom in imunskemu sistemu. S temi dopolnili, bo vsaki ženi olajšana skrb o zdravju in vi pa boste dali vedeti, da je zdravje vendarle na prvem mestu.

Za pravo gurmansko izkušnjo 

Jutranja kava

Jutranji kavi se redko kdo lahko upre. In medtem ko se nekateri ne ločijo od klasične, je veliko takih, ki so se podali v alternative kavi, od rožiča, cikorije in žitaric – obstajajo številni nadomestki za kavo, ki so v kratkem času postali zdrava senzacija. Če je vaša draga ženska veliki ljubitelj kave, imamo odlično idejo za vas. Kava iz gob je novi nadomestek, ki je vse bolj priljubljena med oboževalci kave. Tisto, zaradi česa je ta kava posebna, so gobe, ki prispevajo k boljšem imunskemu sistemu, zdravju, vendar ne povzročajo utrujenosti in tesnobe po uživanju. Go Beauty kava iz gob je kava, ki jo bo zagotovo vzljubila vsaka ženska, saj je polna prednosti, ki vam jih prinaša goba Chaga ter uravnava prebavo in jo naredi bolj zdravo.

Sladki prigrizki

Ni lepšega, kot si privoščiti nekaj sladkega, bonboniere, čokoladice in druge slaščice pa so vedno klasično darilo, s katerim ne morete zgrešiti. Reizl čokolade so veganskega izvora, so neustavljivega okusa, ki jim se nihče ne bo mogel upreti. Še eden izmed predlogov so okusne Vivani čokolade, ki osvajajo s svojim elegantnimi okusi, čeprav so temne, okusi, ki jih krasijo vam dajejo neverjetno sladkobo in eksotiko. 

Kozarec sreče 

K dobrem kosilu ali večerji se odlično poda kozarec kakovostnega vina. Za dvig vzdušja na višjo raven je tu Rosé vino. Z zapeljivim okusom rdečega ribeza in češnje bo to vino osrečilo vsako žensko, ki se ji ga odločite podariti. Pokažite ji, da si zasluži nazdraviti vsem svojim uspehom in trdemu delu v življenju!

Očarljivi videz 

Poleg tega, da jim je kozmetika pomembna, so ženskam v pomoč predvsem gospodinjski aparati in kozmetični pripomočki, s katerimi skrbijo zase in za svoj videz. Da bi bili vedno pripravljeni za zmenek, zabavo ali preprosto za osebno uživanje, Philips ponuja izjemne izdelke za nego las in telesa. Depilator Philips Lumea bo postal najboljši prijatelj vsake ženske, saj ima priloženih več podaljškov za nego celega telesa in obraza. Naj bo dnevna rutina nege kože vsake ženske brezskrbna in preprosta!


​Tukaj so samo nekateri izdelkov, ki lahko dobro pridejo kot odlična ideja za darilo. V naši spletni trgovini je še veliko izdelkov, s katerimi lahko pokažete koliko imate rada posebno osebo. Vendar pa bi si vsaka ženska morala privoščiti trenutek zase, pa ne obstaja ljubezen, ki je boljša od ljubezni do sebe. 

Za še več odličnih nasvetov, se prijavite na naš Novičnik in pridobite 10% popusta ob prvem naročilu!

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.