Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Kako ohraniti zdravo kožo pozimi in jo zaščititi vseh toksinov

Kako ohraniti zdravo kožo pozimi in jo zaščititi vseh toksinov

Detox uma, duha in telesa!

Najpogosteje slišimo, da je po praznikih treba narediti detox telesa, da bi se telo opomoglo od težke hrane, Zaradi tega si že ob prvem dnevu novega leta ustvarjamo jedilnike z zdravo prehrano. Enako pa je pomembno narediti detox kože, ker je ta nenehno izpostavljena zunanjim spremembam in stresu. 

Vsi članki
01. januar 2024.

V današnjem hitrem življenjskem slogu smo pogosto izpostavljeni različnim toksinom, ki lahko vplivajo na naše zdravje in videz kože. Razstrupljanje telesa je bistveno za ohranjanje ravnotežja, naravne pa so maske lahko odličen način, da obnovite svojo kožo. 

Preproste in učinkovite, naravne detox maske zagotavljajo koži potrebna hranila in pomagajo pri odstranjevanju toksinov. Aktivne sestavine, kot je glina, kurkuma, med in limona se pogosto uporabljajo v teh maskah, zaradi svojih prečiščenih lastnosti. 

Glinene maske čistijo pore in absorbirajo odvečne maščobe, medtem ko kurkuma ima antiokdsidativne in protivnetne lastnosti, ki podpirajo zdravo kožo. Med dodaja hidracijo, medtem ko limona zagotavlja svežino in osvetli polt. 

Preprosto pripravite masko doma, nanesite jo na očiščen obraz in sprostite se, dokler maska ne naredi svoje. Te naravne detox maske vam bodo pomagale pri čiščenju kože in vam zagotovile občutek svežine in leska. Dodajte to preprosto rutino v svojo beauty nego in začutite kako vaša koža diha. 

Domači piling za najboljše čiščenje obraza in vrata

Za piling obraza, pri katerem  bo kislina iz limone dodatno izboljšala delovanje, potrebujete le malo truda. Vse kar potrebujete je 1 čajno žličko limoninega soka, 2 žlici sladkorja in 1 beljak premešati v majhni skledi, potem pa nežno masirati obraz z mešanico. Ko ste zadovoljni, operite in navlažite obraz. 

Maska za hiperpigmentacijo iz kurkume in limone

Ta maska ​​se odlično obnese proti hiperpigmentaciji in temnim madežem na koži. Premešajte kurkumo v prahu z nekoliko limoninega soka in soka iz kumaric ter jo nanesite na kožo. Pustite delovati 15-20 minut ter sperite s toplo vodo. 

Za še več nasvetov in receptov za kreme in detox maske iz kurkume, limone, meda in drugih naravnih izdelkov, preberite tudi ta članek

Kopel z glino za razstrupljanje telesa

Kopel z glino lahko sprosti telo, zmanjša stres in celulit, koža po kopeli pa je videti boljše, na dotik pa je svilnata. Voda v kadi mora biti segreta na 38°C, njej dodajte 4 žlic zelene gline in v njej ne smete biti dlje od 15 minut. 

To je vse, kar potrebujete za kopel z zeleno glino, kar je odličen način za detoks in izboljšanje telesa na splošno. Ni je treba pozabiti, da je koža naš največji organ in da je razstrupljanje lahko izvaja tudi z zunanje strani!

Vstopite v novo fazo svoje beauty rutine z naravno detox masko, ki bo osvežila vašo kožo,, kako znotraj, tako tudi zunaj. Ta preprosta in močna dodatna nega zagotavlja občutek blagodejnosti. Naj vaša koža zadiha s polnimi pljuči, z naravnimi sestavinami, ki jo bodo nahranile in osvobodile vsakodnevnih toksinov. Osvežite svoj videz in zasijajte kožo z naravnimi čari razstrupljevalnih mask!

Preberite naš novi Novičnik in izvedite kaj je novega v Tovarni Zdrave Hrane!

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.