Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Ne prenašate glutena, laktoze, jajca, soje in oreščkov? Obstaja rešitev!

Ne prenašate glutena, laktoze, jajca, soje in oreščkov? Obstaja rešitev!

Alergeni so tem izdelkom neznana beseda.

Orgran nas bo navdušil s svojo izbrano sestavo!


Brez glutena, brez pšenice, brez jajc, brez kvasa, brez soje, brez oreščkov. 

Ko vam nekdo reče, da vse zgoraj omenjeno ne prenaša, bi si mislili, da ta oseba lahko je le presno sadje in zelenjavo! Na srečo, imamo rešitev!

Razen popolno zdravih receptov, s katerimi je možno kuhati okusno hrano, obstajajo živila, ki ne vsebujejo noben alergen. In sicer, gluten, pšenico, kvas, celo tudi niti jajca, laktozo, sojo in oreščke. Prehrana za alergične odslej ne mora biti nočna mora. Blagovna znamka Orgran vsebuje prav takšne izdelke v svojem cesarstvu skriva veliko testenin, krekerjev, piškotov, zmes za različne piškote, palačinke in kruh. 

Prehrana za alergike

Preprosto, ne morate se odreči najljubši jedi! Od zajtrka do večerje je možno najti odlične izdelke za vse, ki so se doslej spopadali z iskanjem določenih živil in obrokov.

Zdaj pa pojdiva od zajtrka..

Počastite se in svoje otroke z zdravim zajtrkom v obliki celotnih kosmičev s čokolado, ali za zdrav zajtrk s svojo družino zaužijte ajdove kosmiče. 

 

Orgran bez glutena pahuljice od cjelovitog zrna i kakaa u kartonskoj kutiji od 300 grama.

Nadomestek za jajca

Za sladko jutro, z mešanico za palačinke z jabolko in cimetom začnite dan. Pripravite čudovit sladki zajtrk iz zmesi s koščki jabolka in cimeta. Potrebujete le vodo, in če ne prenašate niti jajca, posezite po Orgran nadomestku za jajca!. Za vse ljubitelje jabolk se lahko, razen palačink, posladkate s piškoti z jabolko, ki so brez jajca in laktoze, glutena in brez oreščkov, soje in pšenice. Odlični biskvit, ki vas bo navdušil s svežim okusom jabolka, ni edino dobro s sadjem, kar Orgran ponuja. Kaša s kvinojo iz jabolki in s cimetom je kot nalašč za začeti dan, vendar tudi za malico. 

Kot prigrizek med osnovnimi obroki vas bodo zagotovo navdušili tudi krekerji s chia semeni ali hrustljavi kruh iz koruze. 

Za kosilo si naredite okusno omako po volji in postrezite z nekatero odličnih Orgran testenin - iz ajde, koruze, riža ali kvinoje. 

Orgran spirale tjestenina od heljde certificirano bez glutena u plastičnoj zeleno, bijeloj, crvenoj ambalaži od 250 grama.Orgran spirale tjestenina od kvinoje/quinoa certificirano bez glutena u plastičnoj zeleno, bijeloj, crvenoj ambalaži od 250 grama.

Kruh brez glutena

Z mešanico za preprosto peko kruha lahko pripravite svoj popolni in okusen kruh brez alergenov. 

In posladkati se nikoli ni bilo lažje z Orgran izdelki za alergike. Mešanica za brownie s karamelom vas bo navdušila, prav tako kot tudi mešanica za sladice s čokolado. Tukaj so tudi že končne sladice - piškoti z gozdnim sadežem, biskvit s polnjenjem iz jabolk in kakavovi piškoti s kokosom. 

Od kruha in lazanja vse do pica in piškotov - na srečo vse je lahko s pomočjo odličnih izdelkov iz Orgran kolekcijeSprostite se, vsi vi, ki vam je hrana lahko sovražnik. 

Za še več zdravih nasvetov in receptov, se prijavite na naš NOVIČNIK! 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.