Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
58288 008746 Školska knjiga Knjige in darilni boni Kategorija Knjige in darilni boni 29,90 kn
Domov Izdelki Ostalo Knjige in darilni boni Znanost kuhanja - Školska knjiga
Koda: 008746

Znanost kuhanja - Školska knjiga

29,90 €
DDV je vključen v ceno

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

Izdelek trenutno ni na voljo

Vnesi e-mail, če želiš da te obvestimo, ko bo izdelek spet na voljo.

Odkrijte bolj zdrav pristop k prehranjevanju in izpopolnite svoje veščine ter spremenite način kuhanja!

Kuhanje velja za umetnost, sestavljeno je iz veliko postopkov, katere so kuharji po vsem svetu upoštevali. Vendar so mnoga od teh "pravil" nejasna in ovirajo ustvarjalnost. Znanost in logika nam kažeta, da so številni običaji preprosto napačni.

Vse, kar morate vedeti,, da obvladate umetnost kuhanja, razkriva dr. Stuart Farrimond v več kot 160 najpogostejših kulinaričnih vprašanjih in zagatah v tem bogatem vodniku.

Bogato ilustrirana knjiga dr. Stuarta Farrimonda "Znanost kuhanja" temelji na najnovejših znanstvenih raziskavah in pomaga pri resničnem razumevanju kulinaričnih procesov in postopkov. Avtor pojasnjuje, zakaj je ni treba marinirati meso skozi celo noč, kako se namakanjem krepi okus suhih začimb, zakaj je oreščke najboljše prepeči v mikrovalovni pečici in kako bo, zaradi soli, poširano jajce postalo popolno. 

Ta knjiga z impresivnimi slikami in diagrami opisuje najpogostejše kuharske postopke in tehnike, zajema osnovne izdelke, kot so meso, ribe, mlečni izdelki, začimbe, moka in jajca, ter ponuja vodnik za opremljanje vaše kuhinje z najboljšimi orodji.

Izvedite vse o najpogostejših toplotnih postopkih obdelave hrane - žaru, počasnem kuhanju, cvrtju na ponvi, sous vide, kuhanju pod tlakom, kuhanjem na pari in v mikrovalovni pečici ter peki v pečici.

*vse knjige založbe Školska knjiga so napisane v hrvaščini

Država izvora: Hrvaška
Komentiraj in oceni izdelek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.